Matkalla kohti hiilineutraaliutta

M-Filter Group on aloittanut projektin kohti hiilineutraaliutta. Hiilijalanjälki lasketaan GHG -protokollan mukaan, joka on yleisesti hyväksytty ja laajasti käytössä oleva laskentatapa.

Aloitamme kartoittamalla oman toimintamme hiilijalanjäljen. Tähän olemme valinneet yhteistyökumppaniksi Green Carbon Finland -nimisen yrityksen. Green Carbonin hiilinielut ovat ISO 14064 sertifioituja ensimmäisenä Pohjoismaissa. Pidämme tärkeänä, että hiilijalanjäljen laskennan hoitaa luotettava ja yrityksen ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio.

Selvitämme ensin, missä päästöt syntyvät ja miten niitä voidaan hallita ja vähentää. Tämä jälkeen pääsemme tekemään konkreettisia toimia ympäristön hyväksi. Osan päästöistä kompensoimme hiilinielujen avulla. GreenCarbonin sertifioidut hiilinielut ovat suomalaisia metsiä ja suomalaisten maanomistajien kanssa tehtyjä yhteistyöhankkeita. M-Filter hyvittää liiketoiminnastaan aiheutuvat väistämättömät päästöt suomalaisen todennetun kompensaation avulla.

Tavoitteenamme on olla oman toimintamme osalta hiilineutraaleja päästövähennysten ja kompensaatioiden avulla. Piirrämme ilmastotiekartan, jonka avulla pääsemme kohti vähähiilisempää liiketoimintaa.

Lisätietoja GHH protokollasta: https://ghgprotocol.org ja miten GreenCarbon kertoo asiasta: https://greencarbon.fi/hiilijalanjaljen-laskenta/

Lisätietoja projektista antaa:

Meeri Virkkala
Laatupäällikkö
+358 40 718 1720
meeri.virkkala@m-filter.fi

Kesälomat lähenevät

Tehtaillamme Suomessa Haapavedellä, Hangossa, Vimpelissä ja Salossa kesäseisokit. Samoin tehtaamme Liettuassa on kesällä hetken kiinni.

MANN+HUMMEL vahvistaa asemaansa Pohjois- ja Itä-Euroopassa

MANN+HUMMEL Gropille avautuu uusia strategisia liiketoiminta-alueita Skandinaviassa ja Baltian maissa hankkimalla enemmistöosuuden suomalaisesta suodatinalan yhtiöstä Oy M-Filter Ab:stä.

Ilmanpuhdistamisella sairastumisia vastaan

M-Filter Group mukana tutkimuksessa, jossa selvitetään voidaanko ilmanpuhdistamisella vähentää mm. lasten sairastumista kiertäviin ylähengitystieinfektioihin.

M-Filter Group laajenee jälleen ja vahvistaa asemaansa

Oy M-Filter Ab on ostanut Salossa toimivan Filter Partner Oy:n koko osakekannan. Filter Partner Oy on vuonna 2006 perustettu IV- ja prosessisuodattimien valmistukseen, myyntiin ja markkinointiin keskittynyt yritys.

Matkalla kohti hiilineutraliutta

Tavoitteenamme on olla oman toimintamme osalta hiilineutraaleja päästövähennysten ja kompensaatioiden avulla. Aloitimme projektin kohti hiilineutraaliutta Green Carbon Finlandin kanssa.

Suomalainen puhdas ilma valloittaa maailmaa

Puhtaan ilman asiantuntijat Oy M-Filter Ab ja Filterpak Oy ovat yhdistyneet yrityskaupassa, jossa Oy M-Filter Ab on ostanut Hangossa sijaitsevan Filterpak Oy:n koko osakekannan.

Suodatinratkaisut sisäilman puhdistukseen

Valmistamme vaativimmatkin suodatinratkaisut mm. ilmanpuhdistuslaitteisiin.

Pussi- ja kompaktisuodattimet

PL-Filter-pussi- ja kompaktisuodattimet.

Uusi M-Filter-tuotemerkki

Uusi ja paranneltu M-Filter-tuotemerkki.

Kasvomaskien valmistus alkoi

M-Filter on aloittanut kasvomaskien valmistuksen Suomessa.