Uusi M-Filter-tuotemerkki

M-Filter aloitti suodattimien valmistuksen Haapavedellä vuonna 1962, jolloin keskityttiin pääasiassa autoalan suodattimien valmistukseen. Vuosien varrella tuotanto on kehittynyt kattamaan laajan valikoiman OEM- ja ilmansuodatinratkaisuja.

Nykyään olemme Suomen ja Pohjois-Euroopan suurin suodatinvalmistaja.
Toimitamme mittatilausratkaisuja eri toimialoille ja suuryrityksille.

Uusi M-Filter-tuotemerkki pyrkii välittämään suomalaisen taustamme ja 60 vuoden kokemuksemme – yhdessä huippuluokan tuotanto- ja suunnitteluprosessiemme kanssa.

Tuotemerkkimme uusi slogan – KEEP IT CLEAN – kertoo meidän ja kumppaniemme tavoitteista: pyrkiä kohti puhtaampia työympäristöjä, puhtaampia laitteistoja ja puhtaampaa maailmaa.

Kesälomat lähenevät

Tehtaillamme Suomessa Haapavedellä, Hangossa, Vimpelissä ja Salossa kesäseisokit. Samoin tehtaamme Liettuassa on kesällä hetken kiinni.

MANN+HUMMEL vahvistaa asemaansa Pohjois- ja Itä-Euroopassa

MANN+HUMMEL Gropille avautuu uusia strategisia liiketoiminta-alueita Skandinaviassa ja Baltian maissa hankkimalla enemmistöosuuden suomalaisesta suodatinalan yhtiöstä Oy M-Filter Ab:stä.

Ilmanpuhdistamisella sairastumisia vastaan

M-Filter Group mukana tutkimuksessa, jossa selvitetään voidaanko ilmanpuhdistamisella vähentää mm. lasten sairastumista kiertäviin ylähengitystieinfektioihin.

M-Filter Group laajenee jälleen ja vahvistaa asemaansa

Oy M-Filter Ab on ostanut Salossa toimivan Filter Partner Oy:n koko osakekannan. Filter Partner Oy on vuonna 2006 perustettu IV- ja prosessisuodattimien valmistukseen, myyntiin ja markkinointiin keskittynyt yritys.

Matkalla kohti hiilineutraliutta

Tavoitteenamme on olla oman toimintamme osalta hiilineutraaleja päästövähennysten ja kompensaatioiden avulla. Aloitimme projektin kohti hiilineutraaliutta Green Carbon Finlandin kanssa.

Suomalainen puhdas ilma valloittaa maailmaa

Puhtaan ilman asiantuntijat Oy M-Filter Ab ja Filterpak Oy ovat yhdistyneet yrityskaupassa, jossa Oy M-Filter Ab on ostanut Hangossa sijaitsevan Filterpak Oy:n koko osakekannan.

Suodatinratkaisut sisäilman puhdistukseen

Valmistamme vaativimmatkin suodatinratkaisut mm. ilmanpuhdistuslaitteisiin.

Pussi- ja kompaktisuodattimet

PL-Filter-pussi- ja kompaktisuodattimet.

Uusi M-Filter-tuotemerkki

Uusi ja paranneltu M-Filter-tuotemerkki.

Kasvomaskien valmistus alkoi

M-Filter on aloittanut kasvomaskien valmistuksen Suomessa.