MANN+HUMMEL vahvistaa asemaansa Pohjois- ja Itä-Euroopassa

MANN+HUMMEL Gropille avautuu uusia strategisia liiketoiminta-alueita Skandinaviassa ja Baltian maissa hankkimalla enemmistöosuuden suomalaisesta suodatinalan yhtiöstä Oy M-Filter Ab:stä. M-Filter saa MANN+HUMMELista vahvan kumppanin kasvuun ja pystyy näin myös tarjoamaan asiakkailleen entistä laajemman tuotevalikoiman.

Ludwigsburg/Haapavesi, 10. tammikuuta 2023 – MANN+HUMMEL vahvistaa asemaansa hankkimalla osuuden M-Filter Groupista, joka on yksi suurimmista suodatinvalmistajista Pohjois- ja Itä-Euroopassa. M-Filterillä on useita tuotantolaitoksia Suomessa ja Liettuassa. M-Filter on vuodesta 1962 erikoistunut mm. ilmanvaihdon-, HEPA-, öljyn- ja hydrauliikan suodattimiin. Filterpak täydentää MANN+HUMMELin nykyistä tuotevalikoimaa julkisten ja asuinrakennusten ilmanvaihdon suodattimillaan, kun taas M-Filter panostaa vahvasti koneita ja laitteita valmistavan teollisuuden suodattimiin.

Yhdistämällä voimamme M-Filterin kanssa voimme vahvistaa asemaamme Euroopassa. Yhteistyön myötä saamme uusia kasvumahdollisuuksia Skandinaviassa ja Baltian maissa

Kurk Wilks, MANN+HUMMEL Group, CEO.

Kaupan myötä saamme huomattavasti lisää resursseja mm. tuotekehitykseen ja myyntiin. M-Filter Group on viime vuosina kasvanut voimakkaasti sekä orgaanisesti että yrityskauppojen myötä. Odotamme tiivistä yhteistyötä MANN+HUMMELin kanssa palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin

Kai Liesmaa, M-Filter Group, CEO.

Lisätietoja antaa:
Kai Liesmaa
CEO, M-Filter Group
Puh. +358 40 5017 614
kai.liesmaa@m-filter.fi

 

MANN+HUMMEL

on johtava maailmanlaajuinen suodatinalan yritys. Ludwigsburgiin Saksaan sijoittuva yritysryhmittymä kehittää älykkäitä suodatusratkaisuja, jotka mahdollistavat puhtaamman liikkumisen, puhtaamman ilman ja puhtaamman veden. Täten vuonna 1941 perustettu perheyritys antaa tärkeän panoksensa puhtaammalle maailmalle ja rajallisten resurssien kestävälle käytölle. Vuonna 2021 MANN+HUMMEL työllisti 23 000 henkilöä yli 80 paikkakunnalla ja saavutti 4,2 miljardin euron liikevaihdon.

Lisätietoja MANN+HUMMELista: https://www.mann-hummel.com

 

Kesälomat lähenevät

Tehtaillamme Suomessa Haapavedellä, Hangossa, Vimpelissä ja Salossa kesäseisokit. Samoin tehtaamme Liettuassa on kesällä hetken kiinni.

MANN+HUMMEL vahvistaa asemaansa Pohjois- ja Itä-Euroopassa

MANN+HUMMEL Gropille avautuu uusia strategisia liiketoiminta-alueita Skandinaviassa ja Baltian maissa hankkimalla enemmistöosuuden suomalaisesta suodatinalan yhtiöstä Oy M-Filter Ab:stä.

Ilmanpuhdistamisella sairastumisia vastaan

M-Filter Group mukana tutkimuksessa, jossa selvitetään voidaanko ilmanpuhdistamisella vähentää mm. lasten sairastumista kiertäviin ylähengitystieinfektioihin.

M-Filter Group laajenee jälleen ja vahvistaa asemaansa

Oy M-Filter Ab on ostanut Salossa toimivan Filter Partner Oy:n koko osakekannan. Filter Partner Oy on vuonna 2006 perustettu IV- ja prosessisuodattimien valmistukseen, myyntiin ja markkinointiin keskittynyt yritys.

Matkalla kohti hiilineutraliutta

Tavoitteenamme on olla oman toimintamme osalta hiilineutraaleja päästövähennysten ja kompensaatioiden avulla. Aloitimme projektin kohti hiilineutraaliutta Green Carbon Finlandin kanssa.

Suomalainen puhdas ilma valloittaa maailmaa

Puhtaan ilman asiantuntijat Oy M-Filter Ab ja Filterpak Oy ovat yhdistyneet yrityskaupassa, jossa Oy M-Filter Ab on ostanut Hangossa sijaitsevan Filterpak Oy:n koko osakekannan.

Suodatinratkaisut sisäilman puhdistukseen

Valmistamme vaativimmatkin suodatinratkaisut mm. ilmanpuhdistuslaitteisiin.

Pussi- ja kompaktisuodattimet

PL-Filter-pussi- ja kompaktisuodattimet.

Uusi M-Filter-tuotemerkki

Uusi ja paranneltu M-Filter-tuotemerkki.

Kasvomaskien valmistus alkoi

M-Filter on aloittanut kasvomaskien valmistuksen Suomessa.