M.-FILTER-GROUP-logo-5.2023-large

Yksi konserni - kaksi brändiä - kolme vahvuutta

M-Filter Group on suomalainen yhtiöryhmä, jolla on kykyä palvella erilaisia asiakastarpeita joustavan tuontannon avulla.

Suodatinvalikoima

Referenssit

Laadukasta OEM-suodatintuotantoa useille toimialoille

» Traktorit ja maatalouskoneet » Marinesuodattimet » Pienmoottorit » Pakokaasujen suodatus » Teollisuuspölynimurit ja pölynpoisto » Pienkuormaimet » Ilmanvaihdon laitteet » Ilman puhdistus » Teollisuuslaitteet » Maalaamot » Koneistuskeskukset » Hitsaamot » Elintarviketeollisuus » Puhdastilat

dnv_v1

Mitä laatumme teille merkitsee?

M-Filterillä ajattelemme laadun olevan yksinkertaisesti lupaus ja sertifioitu malli toimia.

Ajoneuvosuodattimien luettelo ja vertailunumerot

M-Filter-ajoneuvosuodattimien asiakaspalvelu ja soveltuvuuskyselyt HL Group Oy.

Kesälomat lähenevät

Tehtaillamme Suomessa Haapavedellä, Hangossa, Vimpelissä ja Salossa kesäseisokit. Samoin tehtaamme Liettuassa on kesällä hetken kiinni.

MANN+HUMMEL vahvistaa asemaansa Pohjois- ja Itä-Euroopassa

MANN+HUMMEL Gropille avautuu uusia strategisia liiketoiminta-alueita Skandinaviassa ja Baltian maissa hankkimalla enemmistöosuuden suomalaisesta suodatinalan yhtiöstä Oy M-Filter Ab:stä.

Ilmanpuhdistamisella sairastumisia vastaan

M-Filter Group mukana tutkimuksessa, jossa selvitetään voidaanko ilmanpuhdistamisella vähentää mm. lasten sairastumista kiertäviin ylähengitystieinfektioihin.

m-filter-group-map-v10
m-filter-group-map-v9-mobi

Useita tehtaita ja toimipisteitä Euroopassa

M-Filter Group on suomalaisessa omistuksessa oleva yhtiöryhmä, jossa yritykset ovat erikoistuneet suodatinvalmistuksen eri osa-alueiseen täydentäen ja tukien toistensa tarjontaa. Yhdessä tarjoamme laajan tuotannon, palvelut sekä luotettavat toimitukset. Saksassa sijaitseva Keski-Europan myyntitoimisto ja välivarasto palvelee lähellä Eurooppalaisia asiakkaitamme.