M-Filter Group laajenee jälleen ja vahvistaa asemaansa puhtaan sisäilman erikoisosaajana

Oy M-Filter Ab on ostanut Salossa toimivan Filter Partner Oy:n koko osakekannan.

Filter Partner Oy on vuonna 2006 Salossa perustettu IV- ja prosessisuodattimien valmistukseen, myyntiin ja markkinointiin keskittynyt yritys ja yksi Suomen johtavia sisäilman asiantuntijoita. Yritys työllistää 20 henkilöä ja sen liikevaihto viime tilikaudella oli 3,8M€. Toiminta Salossa pysyy entisellään ja Filter Partner Oy:n toimitusjohtajana jatkaa Markku Lahtinen.

Filter Partner Oy:n toimitusjohtaja Markku Lahtinen pitää nyt tapahtunutta yrityskauppaa merkittävänä molempien osapuolten sekä suomalaisen työn kannalta. Järjestelyn myötä tuotteilla on aiempaa suurempi kotimaisuusaste, ja yrityksellä on osana suurempaa konsernia entistä paremmat edellytykset kasvaa jatkossakin.

”Useammasta tehtaasta koostuvana konsernina suuri osa tuotannontekijöistä on omassa hallinnassamme, jolloin pystymme takaamaan kilpailukykyisen hintatason, luotettavat toimitusajat sekä markkinoiden laajimman valikoiman”, konsernin toimitusjohtaja Kai Liesmaa sanoo.

M-Filter Group on yksi merkittävimmistä pohjoiseurooppalaisista ilmansuodattimien valmistajista. Tällä yrityskaupalla konserni vahvistaa edelleenkin toimintaansa puhtaan sisäilman ratkaisujen sektorilla.

M-Filter Group -konserni koostuu nyt seitsemästä yrityksestä: Oy M-Filter Ab, Filterpak Oy,
PL-Filter Oy, LM-Filters Oy, UAB M-Filter EU, M-Filter GmbH ja Filter Partner Oy. Konsernin liikevaihto tänä vuonna tulee olemaan noin 32 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 220 henkilöä.

Lisätietoja antaa:

Kai Liesmaa
Oy M-Filter Ab
040 5017 614
kai.liesmaa@m-filter.fi

Kesälomat lähenevät

Tehtaillamme Suomessa Haapavedellä, Hangossa, Vimpelissä ja Salossa kesäseisokit. Samoin tehtaamme Liettuassa on kesällä hetken kiinni.

MANN+HUMMEL vahvistaa asemaansa Pohjois- ja Itä-Euroopassa

MANN+HUMMEL Gropille avautuu uusia strategisia liiketoiminta-alueita Skandinaviassa ja Baltian maissa hankkimalla enemmistöosuuden suomalaisesta suodatinalan yhtiöstä Oy M-Filter Ab:stä.

Ilmanpuhdistamisella sairastumisia vastaan

M-Filter Group mukana tutkimuksessa, jossa selvitetään voidaanko ilmanpuhdistamisella vähentää mm. lasten sairastumista kiertäviin ylähengitystieinfektioihin.

M-Filter Group laajenee jälleen ja vahvistaa asemaansa

Oy M-Filter Ab on ostanut Salossa toimivan Filter Partner Oy:n koko osakekannan. Filter Partner Oy on vuonna 2006 perustettu IV- ja prosessisuodattimien valmistukseen, myyntiin ja markkinointiin keskittynyt yritys.

Matkalla kohti hiilineutraliutta

Tavoitteenamme on olla oman toimintamme osalta hiilineutraaleja päästövähennysten ja kompensaatioiden avulla. Aloitimme projektin kohti hiilineutraaliutta Green Carbon Finlandin kanssa.

Suomalainen puhdas ilma valloittaa maailmaa

Puhtaan ilman asiantuntijat Oy M-Filter Ab ja Filterpak Oy ovat yhdistyneet yrityskaupassa, jossa Oy M-Filter Ab on ostanut Hangossa sijaitsevan Filterpak Oy:n koko osakekannan.

Suodatinratkaisut sisäilman puhdistukseen

Valmistamme vaativimmatkin suodatinratkaisut mm. ilmanpuhdistuslaitteisiin.

Pussi- ja kompaktisuodattimet

PL-Filter-pussi- ja kompaktisuodattimet.

Uusi M-Filter-tuotemerkki

Uusi ja paranneltu M-Filter-tuotemerkki.

Kasvomaskien valmistus alkoi

M-Filter on aloittanut kasvomaskien valmistuksen Suomessa.