M-Filter

M-Filter toimii alkuperäisosien valmistajana (OEM) ja toimittajana monille johtaville valmistajille ja toimijoille. Se on Pohjoismaiden suurin OEM-suodatinvalmistaja. Lähes 60 vuoden kokemus, Euroopan parhaat raaka-ainetoimittajat ja yli sata pätevää työntekijää takaavat M-Filterin tuotannon joustavuuden ja laadun.

Nykyaikaisten ja tarkoituksenmukaisten tuotantoprosessien ansiosta tuotanto on joustavaa ja kustannustehokasta. Tämän vuoksi tuotantomme sopii monenlaisiin toimituksiin pienistä asiakaskohtaisista erikoistuote-eristä suurimuotoiseen sarjatuotantoon.

Maailmanmarkkinoilla toimivana suomalaisena yrityksenä M-Filterin tärkeimmät arvot ovat korkea laatu, hyvä asiakaspalvelu ja täsmälliset toimitusajat. Samat vaatimukset koskevat tehtaitamme niin Haapavedellä kuin Liettuan Druskininkaissakin.

Pitkäjänteistä kehittämistä

Kannattavasti ja laadukkaasti toimiminen on yksi johtamisen peruspilareistamme. Olemme kehittäneet toimintaamme niin laadun, luotettavuuden kuin kapasiteetinkin puolesta vastaamaan kehittyviä asiakastarpeita.

Tavoitteenamme on olla luotettava OEM-kumppani merkittävien brändien valmistajille.

Toimipisteet Euroopassa

  • Haapavesi. Tuotanto
  • Druskininkai, Liettua. Ilmansuodattimien valmistus (pääosin OEM).
  • Mäntsälä, myynti ja markkinointi.
  • Weidenberg, Saksa, myynti ja älivarasto Keski-Euroopan OEM-asiakkaille
m-filter-map_FI_v5