OEM-tuotanto & referenssit.

OEM-PRODUKTION OCH REFERENSER

Fyra steg med oss

M-Filters styrka ligger i att tillhandahålla kundspecifika lösningar, även för utmanande tillämpningar och i mindre partier.

M-FILTER_Prosessi_SV_1
M-FILTER_Prosessi_SV_2
M-FILTER_Prosessi_SV_3
M-FILTER_Prosessi_SV_4
M-FILTER_Prosessi_SV_5

Hur kan vi hjälpa dig?

palvelumallimme_v1

Vår servicemodell

En betydande del av vår produktion levereras till utrustningstillverkaren som OEM-filter. Vår tjänst omfattar alla delar från produktionsdesign till att uppfylla speciella kundbehov.

  • Professionell anpassning av strukturer, filtreringskapacitet och design.
  • Konsultation.
  • Kundens varumärke.
  • Pålitlig schemalagd produktion.
  • Lagringstjänster.
  • Produktionsvolymer från små serier till större partier.
  • Högkvalitativa produkter.
  • Ger stöd till M-Filter Groups leveranssäkerhet.
dnv_EN_v1

Vad betyder kvalitet för dig?

På M-Filter betraktar vi kvalitet som ett löfte och en certifierad verksamhetsmodell.

Refe-icons_v2

Våra referenser

Vi är OEM-leverantör för många globala varumärken i många branscher.

Ventilation och luftrening

Finländska ventilationsmärken med internationell räckvidd förlitar sig på vår expertis och precision i produktionen. Bland våra kunder som tillhandahåller OEM av EPA- och HEPA-filter finns ledande tillverkare av luftreningsutrustning.

Maskiner och utrustning

Bland M-Filters kunder finns flera ledande europeiska varumärken som tillverkar maskiner och utrustning för professionellt bruk. Dessa varumärken, som anses ledande i Europa, förlitar sig på vår produktion. Några av våra kunder har kommit till oss eftersom vi kan anpassa filter för mycket utmanande krav och producera dem på ett tillförlitligt sätt.

Jord- och skogsbruksmaskiner

Vi tillhandahåller stora mängder oljefilter, kabinluftfilter och motorluftfilter för OEM-produkter från många globala traktormärken. Vår flexibla produktion i liten skala har lett till långvariga kundrelationer med tillverkare av skogsmaskiner.

Bilindustri

Produktion av filter för bilindustrin har spelat en betydande roll för M-Filter. Vi har tagit fram förmonterade filter för bilar från framgångsrika japanska och centraleuropeiska bilmärken.

Av respekt för våra kunder presenterar vi våra referenser branschvis utan att nämna enskilda varumärken.

En pålitlig OEM partner

» Traktorer och jordbruksmaskiner » Marinfilter » Små motorer » Avgasfiltrering » Industridammsugare och stoftavskiljning » Små lastare » Ventilationsutrustning » Luftrening inomhus » Industriutrustning » Lackeringsanläggningar » CNC-bearbetningsanläggningar » Svetsverkstäder » Livsmedelsindustri » Renrum